Forum o radiach internetowych > Rozmaite dyskusje
Dobra audycja to...
Karol:
Co prawda widzę, że szukasz do postawienia u siebie, takowego niestety nie znam. Ale tutaj masz panel, który ma wbudowaną obsługę ERDS. Tyle, że jest to usługa, a nie panel do pobrania. http://www.istacje.p...el-radiowy.html
ProNone:
Witam zapraszam na moje Radio VolumeMaxxxFM. Start radia był 27.04.2011.
www.VolumeMaxxxFM.ugu.pl strona niedlugo na platnym hostingu.
Karol:
Cześć!
--- Cytuj ---strona niedlugo na platnym hostingu.
--- Koniec cytatu ---
To nawet nie o to chodzi, może być ładna strona na darmowym hostingu, a brzydka na płatnym...
Niemniej jednak nie przedstawiam zdania, że Wasza strona jest ładna. Moim zdaniem trochę odpycha potencjalnego odbiorcę, warto by ją trochę dopracować.
deejayonline:
Witam
Internetowe Radio Świnoujście poszukuje Prezenterów/Dziennikarzy radiowych.
Jeśli szukasz pracy w radio a nie jest Ci obce radio w formie internetowej - zapraszamy do współpracy.
Jest to świetny sposób na to, by rozwijać swoją pasję i zainteresowania oraz pozyskać środki finansowe, nie wychodząc z domu, jednocześnie nie rezygnując ze swojej obecnej pracy, gdyż czas antenowy jakiego obecnie wymagamy od Prezenterów w ciągu tygodnia, zawiera się w przedziale 6 do 8 godzin (wymiar godzin jest elastyczny, dopasowany indywidualnie do Prezentera).
Typowy profil audycji, zakłada przedstawienie zredagowanych przez siebie informacji, okraszonych bezstronnym komentarzem oraz prezentację muzyki.
Mile widziane będą również audycje autorskie, utrzymane w lekkim a zarazem angażującym słuchacza tonie.
W zamian oferujemy wynagrodzenie, oparte o umowę o dzieło, wypłacane w cyklu miesięcznym.
Nadmienię tylko, że radio, mimo iż internetowe, jest całkowicie legalne a nasza oferta pracy, nastawiona jest na pozyskanie współpracowników, z którymi chcieli byśmy współpracować jak najdłużej.
Zainteresowanych odsyłam pod adres mailowy, umieszczony na dole postu - zgłaszając swój akces, otrzymacie Państwo zwrotnie zapytanie o podstawowe dane, oraz odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Pozdrawiam
Marek Kamela
mail: marek.kamela@swinoujscie.fm
Karol:
Czołem,
kolejne pytanie z serii rozmaitych dyskusji. Jak powinna wyglądać dobra audycja, która zainteresuje słuchacza i nie spowoduje, że wyłączy on stację po kilku sekundach odsłuchu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej